KERSTMIS 2018

Foto 21

Selamat datang………..

Ook dit jaar bent u weer op de Eerste- en de Tweede Kerstdag van harte welkom bij Minang Kabau.  Op beide kerstdagen kunt u al vanaf 12:00 uur s’middags bij ons terecht voor een lunch, maar ook voor bijvoorbeeld een kopje heerlijke koffie of warme chocolademelk met een stuk appelgebak. Een leuk idee voor na een wandeling in het Kralingse Bos?!

De keuken is geopend vanaf 12:00 uur. Voor de lunch bent u vrij uw aankomsttijd te bepalen. De lunch eindigt om 16:00 uur. 

Voor het diner kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden. U kunt kiezen uit twee zalen:  

  • de Serre (zaal op de begane grond)

  • de Sumatra-zaal (de grote zaal op de eerste verdieping). 

Voor de Sumatrazaal werken wij met twee zittingen. De eerste zitting is van 16:00 uur tot 19:00 uur. De tweede zitting is van 19:30 uur tot sluit. 

Voor de Serre bent u vrij om uw aankomst- en vertrektijd te bepalen. 

Wij werken met Kerst niet met vaststaande kerstmenu’s. Dat betekent dus dat u uw eigen menu kunt samenstellen, vanaf één tot zoveel gangen u zelf maar wilt. U kunt hierbij uw keuze maken uit onze uitgebreide reguliere à-la-carte menukaart met eveneens reguliere prijzen! Voorwaarde is dat per persoon minimaal één hoofdgerecht dient te worden besteld en geldt er een kersttoeslag van € 3,50 per persoon. 

Voor de kerstlunch of -diner is reserveren gewenst.

****

Wij wensen u en de uwen alvast fijne feestdagen en hopen u binnenkort in ons restaurant te mogen begroeten, graag tot ziens!

Minang Kabau.